Tarih: 15.02.2026 19:34

ÜNAL İLERİ MERHUME ANNESİ VE EŞİ İÇİN KURAN OKUTTU

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Örgütlenme Kurulu Başkan Yardımcısı Ünal İleri merhume annesi Nimet İleri ve eşi merhume Nevriye İleri'nin ruhları için Kartal Merkez Camiinde Kuranı Kerim Tilaveti okutarak hayır lokması dağıttı.

Bu anlamlı günde Ünal İleri kısa bir konuşma gerçekleştirdi.  

İleri "Dostlarım bugün burada annem merhume Nimet İleri ve 4 yıl önce amansız bir hastalığa yakalanarak vefat eden kıymetli eşim merhume Nevriye İleri'nin ruhlarına okuttuğumuz Kuranı Kerim Tilavetimize katılarak acımı paylaştığınız için siz dostlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Duaya İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Önder Karakelle ve yönetimi, Kartal Belediye Başkan Vekili Olcay Özgön, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis Üyesi Fatma Gül Altınöz, Yukarı Mahalle Muhtarı Ünal Özuğurlu ve dostları yalnız bırakmadı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —