-
BIST 100
16142,04%0,11
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,41% 0,21
-
GRAM ALTIN
6315,36% -1,68
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
Adaletin Tecellisi İçin Takipteyiz!
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Avukat Ayşe Türkmenoğlu, Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin’in ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, olayın toplumu derinden sarstığını belirtti.
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Avukat Ayşe Türkmenoğlu, Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin’in ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, olayın toplumu derinden sarstığını belirtti. Türkmenoğlu, “Narin kızımız hepimizin içini yaktı” ifadelerini kullanarak, bu acı olayın adaletle sonuçlanacağına dair kararlılığını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu, Diyarbakır’da yaşanan Narin isimli genç kızın cinayeti ve Tekirdağ’da cinsel istismara maruz bırakılan 2 yaşındaki bebeğin yaşadığı akıl almaz olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türkmenoğlu, bu trajik olayların tüm Türkiye’yi derinden sarstığını belirterek, adaletin sağlanması için hukuk devletinin gerektirdiği tüm süreçlerin titizlikle yürütüleceğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Avukat Ayşe Türkmenoğlu, Diyarbakır’da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin’in ölümünün tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu ifade etti. Türkmenoğlu, bu korkunç olayın herkesin vicdanında derin yaralar açtığını ve adaletin en güçlü şekilde sağlanacağına dair kararlılıkla açıklamalarda bulundu.
Türkmenoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Henüz 8 yaşında olan küçük Narin’in hunharca öldürülmesi, milletimizin yüreğine kor gibi düştü. Narin, daha hayatının baharında, masum bir çocuktu. Bu kadar savunmasız bir çocuğun böylesine bir vahşetle karşı karşıya kalması hepimizin içini derinden yaktı. Narin kızımızın bu acımasızca hayattan koparılması, toplumsal vicdanımızı sarsmış durumda. Bu büyük kayıp karşısında, milletçe derin bir keder içindeyiz.”
“Adaletin Tecelli Etmesi İçin Takipçiyiz”
Türkmenoğlu, açıklamasının devamında bu korkunç olayın sorumlularının hukuk önünde hesap vereceğini vurguladı:
“Milletimizin şüphesi olmasın ki, bu canice eylemi gerçekleştirenler ve varsa işbirlikçileri en ağır şekilde yargılanacak, adalet yerini bulacaktır. Küçücük bir çocuğa kıyanların hukuk önünde en sert cezayı alması için gerekli tüm hukuki süreç titizlikle takip edilecek. Bizler de bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız.”
“Türkiye Bir Hukuk Devletidir”
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve bu tür suçların karşılıksız kalmayacağını belirterek, “Türkiye bir hukuk devletidir ve bu olayda da adaletin gücüne güvenimiz tamdır. Adalet, Narin için yerini bulacaktır. Milletimizin içi rahat olsun; hiçbir suç cezasız kalmayacak, hukuk en güçlü şekilde işleyecektir. Suçlular ve işbirlikçileri yargı karşısına çıkarılacak ve hukuk çerçevesinde en ağır cezayı alacaklardır,”
KAYNAK: CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI
BEYNİN TEMİZLİK DENGESİ BOZULURSA ÖĞRENME DE ETKİLENİYOR
ÇALIK: VİCDANIMIN KABUL ETMEDİĞİ HİÇBİR BELGENİN ALTINA İMZA ATMADIM
İSTANBUL’UN SORUNLARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE TAŞINDI
BAŞKAN ÇALIK SAVUNMASINI YAPTI
Dünya Su Günü ve Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
Kartal’da Tiyatro Rüzgârı: Hafta Boyunca Perdeler Kapanmıyor!
TOPAL AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Merhum Hüseyin Güler Vefatının İkinci Yılında Mezarı Başında Anıldı
KAĞITHANE’DE SİYASİLER BU BAYRAMDA DA BAŞKAN ÖZTEKİN’İN EV SAHİPLİĞİNDE BULUŞTU
İYİ PARTİ KARTAL’DA BAYRAMLAŞMA
ÖMER İÇMELİ’NİN ACI GÜNÜ
CHP PENDİK PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI
Pendik’te Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleşti
RAMAZAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ RİNG SEFERİ
Ramazan Dayanışma, Paylaşma ve Komşuluk Bağlarının Güçlendiği Bir Ay
Başkan Gökhan Yüksel’den Ramazan Bayramı Mesajı
TUZLA’DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
3. GELENEKSEL ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER KONUŞTU
Kartal Belediyesi’nden Afet Farkındalığı Çalışması
Ramazan Destekleri Tamamlandı
Kartal Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde Lokma ve Kandil Simidi İkramı
Merhum Meclis Üyesi Umut Daştan, Mezarı Başında Anıldı
Kartal’da 18 Mart’ta Çanakkale Şehitleri 111. Yılında Saygıyla Anıldı
PENDİK’TE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
CHP PENDİK SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
BEYLİKDÜZÜ HAYIRLI İFTAR SOFRASI 11’İNCİ KEZ KURULDU
Kartal Belediyesi’nden İbadethanelerde Kapsamlı Temizlik ve Bakım Çalışması
Gazeteciler Aile Ortamında İftarda Bir Araya Geldi
Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi Kartal’da Açıldı
10. VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Yükleniyor



