-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
50,92% -0,20
-
GRAM ALTIN
7268,20% -0,92
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
BAŞKAN ÇALIK APARTMAN YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’ndeki apartman yöneticileriyle buluştu.
Beylikdüzü’ndeki proje ve uygulamalarla hayatı kolaylaştırdıklarını ifade eden Başkan Çalık “Apartman yöneticileri güvenilir insanlardan seçilir. Emin olun ben de Beylikdüzü'nü yönetirken aynı duyguyla bu işi yapmaya gayret ediyorum. Komşularımızın güvenini kazanmak bizim için her şeyden kıymetli ” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü’ndeki apartman yöneticileriyle Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda buluştu. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı buluşmada ailelerle sohbet eden Başkan Çalık taleplerini de dinledi.
“Eş güdümle çalışmaya devam edeceğiz”
Beylikdüzü’ndeki proje ve uygulamalarla hayatı kolaylaştırdıklarını ifade eden Başkan Çalık, “Ben biliyorum ki apartman yöneticileri ve yönetimi güvenilir insanlardan seçilir. Emin olun ben de Beylikdüzü'nü yönetirken aynı duyguyla bu işi yapmaya gayret ediyorum. Komşularımızın güvenini kazanmak bizim için her şeyden kıymetli. Bizler bu kenti yönetirken başından itibaren hep eş güdümle çalışacağız dedik. Bu kentte yaşayan çocuklarımız için gençlerimiz için kadınlar için yaş almış komşularımız için çalışacağız demiştik ve öyle yapıyoruz” diye konuştu.
Afetlerde İnsansız Hava Aracı kullanılacak
Erzincan’daki maden faciasında hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Çalık, afetlerle ilgili alınan önlemleri anlattı. Başkan Çalık, “Ben afetlere karşı bu ülkeyi ve bu coğrafyayı hazır hale getirmek için var gücümle çalışıyorum. Türkiye'nin farklı noktalarında bir afet olması halinde biz çok hızlı müdahale edebiliyoruz ama afet veya deprem bizim bölgemizde olursa ne yapacağız? Teknoloji tabanlı afet bilişim sistemini oluşturuyoruz. Şu an insansız hava araçlarıyla Beylikdüzü'nün üç boyutlu hale gelmesini sağlayacağız. Bu çekimi yaptıktan sonra artık Beylikdüzü'nün bizde üç boyutlu haritaları olacak ve afet anında bu insansız hava araçlarını uçurduğumuzda bir saat içerisinde bize Beylikdüzü'nün hangi bölgesinde bir bina çökmüş hangi bölgesinde bir ağaç yola devrilmiş, hangi bölgesinde ne olmuşsa hepsini görebileceğiz” ifadelerini kullandı.
“Yatıyorum kalkıyorum afeti düşünüyorum”
Afetlerle ilgili çalışmaların tüm Türkiye’ye örnek olduğunu hatırlatan Başkan Çalık, “Deprem İstanbul'un en büyük sorunlarından bir tanesi. Biz hazırlıklarımızı yapmak zorundayız. Bu kardeşinizi bu kentin yönetimine seçtiğiniz günden beri yatıyorum kalkıyorum afeti düşünüyorum. Bu kentin daha dirençli olmasını düşünüyorum. Binalarımızı nasıl depreme karşı daha dayanıklı hale getirebilirim onu düşünüyorum” şeklinde konuştu.


PENDİK’TE MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI
Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
Yükleniyor



