-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,95% -0,15
-
GRAM ALTIN
7272,80% -0,86
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
BEYLİKDÜZÜ’NDE ATIK YAĞ ÜRETİCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede en fazla bitkisel atık yağ toplayarak en iyi uygulama örneği gösteren 50 firmanın yöneticisine, teşekkür belgesi verildi.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede en fazla bitkisel atık yağ toplayarak en iyi uygulama örneği gösteren 50 firmanın yöneticisine, teşekkür belgesi verildi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde(BAKSM) gerçekleşen programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Aslan, geri dönüşümün önemine vurgu yaparak “Doğayı, Beylikdüzü’nü ve çevresini korumak hepimizin görevi. Bu kapsamda ilçemizde yer alan ve mevzuata uygun hareket eden tüm gereklilikleri harfiyen yerine getiren firmalarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından çevre sağlığı çalışmaları sonucunda en fazla bitkisel atık yağ toplayan kuruluşların temsilcilerine teşekkür belgesi takdim edildi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda düzenlenen programda bitkisel atık yağlar konusunda bilgilendirme sunumu yapıldı. Program sonunda Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasında ilçede yer alan atık yağ üretici firmalardan düzenli olarak atık yağını lisanlı geri dönüşüm firmalarına veren ve en iyi uygulama örneği gösteren 50 bitkisel atık yağ üretici firma yetkilisine teşekkür belgesi verildi.
“Doğayı korumak hepimizin görevi”
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Aslan, programda yaptığı konuşmasında insanlar tarafından çevreye verilen tahribatın her geçen gün arttığını belirterek, “Yaşanan tahribatın sonuçları hepimizi etkilemektedir. Çevrenin korunması, yaşayan herkesin, her kurum ve kuruluşun sorumluluğundadır. Bilinçsiz atıklar canlı yaşamı olumsuz etkiliyor ve iklim krizini yaşıyoruz. Mutlaka gelecek nesillere düşünmek zorundayız. Bugün burada aramızda olan ve çevre konusundaki belirlendiğimiz kriterlerimizden biri olan atıkların geri kazanılması yani bitkisel atık yağları, lavaboya dökmek veya kanunlar dışında değerlendirmek yerine, atık vasfını kazanmış yağların hijyenik ortamda depolanması ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş lisans firmalar aracılığıyla toplanarak entegre sistemlere gönderilmesi önemlidir. Doğayı, Beylikdüzü’nü ve çevresini korumak hepimizin görevi. Bu kapsamda ilçemizde yer alan ve mevzuata uygun hareket eden tüm gereklilikleri harfiyen yerine getiren firmalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
PENDİK’TE MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI
Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
Yükleniyor



