9866,73%1,30
35,42% 0,00
36,57% -0,01
3093,22% 0,62
4945,30% 0,58
Kartal’da yaşayan Artvinlilerle bir araya gelen Mimar Hüseyin Karakaya, projelerini anlattı ve 31 Mart seçimleri için destek istedi.
AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları boyunca farklı hemşeri derneklerini ziyaret eden Karakaya’nın son durağı Artvinliler oldu. Mimar Karakaya, “Artvinli hemşerilerime misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.
PROJELERİNİ ANLATTI, DESTEK İSTEDİ
Dernek merkezinde Artvinlilerle buluşan Mimar Karakaya, projelerini anlatarak destek istedi. Kartal’ın sorunlarını anlatarakprojeleri hakkında bilgiler veren Karakaya, Kartal için çok sayıda projesi olduğunu aktararak, 24 prestij projesi ile Kartal’ın cazibe merkezi olacağını vurguladı.
SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADIK
Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda mimari projede imzası olduğunu vurgulayan Mimar Karakaya, hazırladıkları projelerin insana dokunacağını söyledi. Gençler, yaşlılar, kadınlar için özel projeler hazırladığını belirten Karakaya, “Sokak hayvanlarını dahi unutmadık. Onlar için barınak inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.