-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Dayanışma Durağı’nı Ziyaret Etti
Geleneksel Ramazan ruhunu modern dokunuşlarla buluşturan Eyüpsultan Belediyesi, Müslümanlara bu mübarek ayın manevi coşkusunu yaşatmak amacıyla ilçe genelinde birçok farklı noktada yüzlerce etkinliği hayata geçiriyor.
Bu kapsamda Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Caferpaşa Medresesi'nde kurulan ihtiyaç sahibi vatandaşların berber, terzi ve sağlıklı beslenme danışmanlığı gibi hizmetleri tamamen ücretsiz aldığı Dayanışma Durağı’nı ziyaret etti.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın ruhunu en güzel şekilde yaşamak isteyenlerin ilk adresi olan Eyüpsultan’da, birçok yeniliğe imza atıldı.
Bu kapsamda bir ilki daha gerçekleştiren Eyüpsultan Belediyesi; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlandırmak amacıyla Caferpaşa Medresesi’nde Dayanışma Durağı’nı kurdu.
BAŞKAN ÖZMEN’DEN DAYANIŞMA DURAĞI VE HEDİYEM EYÜPSULTAN’A ZİYARET
Ramazan boyunca her gün farklı bir etkinlik noktasını ziyaret ederek yurttaşlarla kucaklaşan, sohbetler ederek onların dertlerini, taleplerini dinleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen bu kez “Dayanışma Durağı”nı ziyaret etti.
Başkan Mithat Bülent Özmen burada bulunan lostra salonu (ayakkabı boyama), berber, terzi ve sağlıklı beslenme danışmanlığı bölümlerini ziyaret etti. Ziyareti sırasında esnafla sohbet eden Başkan Özmen, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Dayanışma Çarşısı ziyaretinin ardından ise Hediyem Eyüpsultan Mağazası’nı ziyaret eden Başkan Özmen burada mağazayı dolaşarak satılan ürünler hakkında bilgi aldı.
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAMINDA ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR UYGULAMA
Sosyal Belediyecilik anlamında örnek teşkil edecek bir uygulama olan ve Ramazan’ın ruhunu en güzel şekilde yansıtan “Dayanışma Durağı”nda Ramazan ayı boyunca, Eyüpsultan’da ikamet eden ve belediyenin sosyal destek hizmetlerinden faydalanan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak lostra (ayakkabı boyama), kuaför, berber, terzi ve sağlıklı beslenme danışmanlığı hizmetleri veriliyor.
15.00 – 21.00 SAATLERİNDE HİZMET VERİYOR
İhtiyaç sahibi yurttaşlar Dayanışma Durağı’ndan her gün 15.00 – 21.00 saatleri arasında hizmet alabiliyor.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ RİNG SEFERİ
Ramazan Dayanışma, Paylaşma ve Komşuluk Bağlarının Güçlendiği Bir Ay
Başkan Gökhan Yüksel’den Ramazan Bayramı Mesajı
TUZLA’DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
3. GELENEKSEL ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER KONUŞTU
Kartal Belediyesi’nden Afet Farkındalığı Çalışması
Ramazan Destekleri Tamamlandı
Kartal Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde Lokma ve Kandil Simidi İkramı
Merhum Meclis Üyesi Umut Daştan, Mezarı Başında Anıldı
Kartal’da 18 Mart’ta Çanakkale Şehitleri 111. Yılında Saygıyla Anıldı
PENDİK’TE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
CHP PENDİK SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
BEYLİKDÜZÜ HAYIRLI İFTAR SOFRASI 11’İNCİ KEZ KURULDU
Kartal Belediyesi’nden İbadethanelerde Kapsamlı Temizlik ve Bakım Çalışması
Gazeteciler Aile Ortamında İftarda Bir Araya Geldi
10. VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
TUZLA BELEDİYESİ VE İBB İŞ BİRLİĞİNDE TRAFİĞİ RAHATLATACAK DÜZENLEME
BASINA TEŞEKKÜR VE "ORTAK AKIL" VURGUSU
Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Bir Başarı Daha
TIP BAYRAMI’NDA SAĞLIK ÇALIŞANLARI AYNI SOFRADA BULUŞTU
Kartal Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlık Emekçilerini Unutmadı
Kartal Belediyesi’nden Okullarda Afet Bilinci Eğitimi
BAKSM 32. İFSAK KISA FİLM FESTİVALİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Çorbada Bizim de Tuzumuz Var
ELÇİ’NİN İFTARINA YOĞUN İLGİ
PENDİK’TE MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI
Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
Yükleniyor





