-
BIST 100
16224,77%-0,39
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,76% -0,29
-
GRAM ALTIN
7231,66% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Kartal Belediyesi, “Karate ve Kick Boks Dostluk Müsabakası’na Ev Sahipliği Yaptı
Gün boyu süren organizasyon, genç sporcuların centilmence mücadelesine sahne oldu.
Kartal Belediyesi ile Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Mesleki Eğitim Spor ve Kişisel Gelişim Federasyonu iş birliğinde düzenlenen “Karate ve Kick Boks Dostluk Müsabakası”, Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde 14 kulüp ve 250 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Gün boyu süren organizasyon, genç sporcuların centilmence mücadelesine sahne oldu.
14 kulüp, 250 sporcu, 8 saatlik mücadele
Müsabakalar, Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde yoğun katılımla düzenlendi. Karate ve kick boks branşlarında 7 ile 19 yaş arasındaki 250 sporcu, profesyonel hakemler gözetiminde ringe çıkarak yeteneklerini sergiledi. Yaklaşık 8 saat süren karşılaşmalarda sporcular hem teknik becerileri hem de disiplinli performanslarıyla dikkat çekti.
Toplam 14 spor kulübünün katılım sağladığı turnuvada, kız ve erkek kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalar gün boyunca büyük heyecana sahne oldu. Geleceğin şampiyon adayları, dostluk ve fair-play ruhu içinde mücadele ederek izleyenlerden tam not aldı.
Tribünlerde aile desteği
Organizasyona sporcuların aileleri de yoğun ilgi gösterdi. Tribünleri dolduran veliler, çocuklarının azim ve kararlılıkla sergilediği performanslara alkışlarla destek verdi. Gün sonunda dereceye girerek kürsüye çıkan sporcuların madalya sevinci, salonda gurur dolu anlar yaşanmasına vesile oldu.
Şampiyonlara madalyalarını protokol takdim etti
Müsabakalara Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ağdaş ve Yasin Ünder katıldı. Ayrıca spor dünyasından önemli isimlerin yer aldığı etkinlikte, Türkiye Muaythai Marmara Bölge Başkanı Aydın Kaya da genç sporcuları yalnız bırakmadı. Turnuva boyunca heyecana ortak olan protokol üyeleri, müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuları tebrik ederek madalyalarını takdim etti.


PENDİK’TE MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI
Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
Yükleniyor



