-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,62% -0,59
-
GRAM ALTIN
7183,62% -0,30
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
KARTAL ÇINAR CADDESİ’NDE YENİ DÖNEM
Başkan Yüksel, Tarihi Caddedeki Yenileme Çalışmalarını İnceledi
Kartal Belediyesi, ilçenin ulaşım altyapısını daha modern hale getirmek ve vatandaşların konforlu bir kent yaşamı sürmesini sağlamak amacıylailçenin en eski ve en yoğun noktalarından biri olan Cevizli Mahallesi Çınar Caddesi’nde kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. Altyapıdan üstyapıya birçok alanda dönüşümün hedeflendiği çalışmaları Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de yerinde inceledi.
Yol bakım ve yenileme çalışmalarının hız kazandığı Çınar Caddesi, uzun yıllardır bölge sakinlerinin yoğun olarak kullandığı, ticaret ve ulaşım açısından kritik bir konumda bulunuyor. Başkan Gökhan Yüksel, teknik ekiplerle birlikte alanda yaptığı incelemede hem yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı hem de esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.
Yenileme kapsamında caddenin mevcut asfalt yapısı elden geçirilirken, kaldırım düzenlemeleri, aydınlatma sistemleri ve peyzaj çalışmalarıyla da bölgeye yeni ve modern bir görünümün kazandırılması amaçlanıyor.
“Tüm gayretimizle sahadayız”
Kartal’da yaşam kalitesini daha da yükseltirken estetik bir kent görüntüsükazandırmak için de çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Çınar Caddesi, Kartal’ın hafızasında önemli bir yer tutuyor. Bu nedenle çalışmalarımızı sadece bir bakım süreci olarak değil, aynı zamanda bölgenin kimliğini koruyarak modernize etmek şeklinde ele alıyoruz. Kartallı komşularımızın daha konforlu ve güvenli bir çevrede yaşamaları için tüm ekiplerimizle sahadayız. Özverili çalışmaları için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kartal’ın tüm cadde ve sokaklarının bakımı bizler için çok önemli. Komşularımızın daha modern bir Kartal’da yaşamaları için tüm gayretimizle sahada olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Çınar Caddesi’ndeki yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.



PENDİK’TE MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI
Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
Yükleniyor



