-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
50,98% -0,04
-
GRAM ALTIN
7307,83% -0,38
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
NİYAZİ GÜNERİ'DEN ADAYLIĞINA DAİR AÇIKLAMALAR
Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanı ve ilçe başkan adayı Niyazi Güneri Filizler Köftecisinde basınla bir araya geldi.
Güneri düzenlediği basın toplantısında “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması ve diplomasının elinden alınması ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve kendisinin de yargılanma sürecinin devam ettiği ve bu süreçte geri adım atmamak için yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ben sözümün arkasındayım 2024 yerel seçimlerinde Pendik Belediye Başkanlığını kazanamama durumunda yeniden aday olmayacağımı belirtmiştim. Ama şu süreçte özellikle kendimin de yargılandığı bir dönemde hiç bir şeyden kaçmadığımı göstermek için yeniden aday olmaya karar verdim.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in farklı durumlarda kendisine adaylıkla ilgili görev verilmesi durumunda bir daha aday olmayacağının bilinmesinin altını çizdi. Güneri bu süreçte yanında yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığına ve Gençlik Kolları Başkanlığına, mitinglerde bizleri asla yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe başkanlığında 3 adayın yarışması beklenirken kendisinin bunu iki adaya düşürmek için çalışmalar gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Adaylarda Tolga Köroğlu ile görüşmelerinin devam ettiğini ve önümüzde ki günlerde kendisine destek vermek için adaylıktan çekileceğini ve 2 aday arasında çalışmaların devam edeceğini ve kazanırsa projelerini devam ettireceğini açıkladı.



Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE VEFA İFTARI
Yükleniyor



