-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,36% 0,04
-
EURO
51,35% 0,09
-
GRAM ALTIN
6353,13% -1,09
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
‘Seçmen Lazım’ Tiyatro Oyunu, Kartal’da Sahnelendi
Kartal Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahneye taşınan “Seçmen Lazım” tiyatro oyunu, izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı.
Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde perdelerini açan oyun, salonu hınca hınç dolduran sanatseverlerden tam not aldı. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte, tiyatro dünyasının sevilen isimleri Kartallı izleyicilerle buluştu. Yönetmen koltuğunda usta isim Necmi Yapıcı’nın oturduğu, Yunus Günce’nin kaleme aldığı tek perdelik komedi, güncel ve toplumsal olayları mizahi bir dille ele aldı.
Hem güldürdü hem düşündürdü
Başrollerini Yunus Günce ve Işık Selin Günce’nin paylaştığı oyun, toplumsal meselelere ironik bir pencereden bakarak izleyicileri bir yandan güldürürken bir yandan da güncel olaylar üzerine düşünmeye sevk etti. Sahnedeki dinamik performanslarıyla göz dolduran Günce çifti, enerjileriyle izleyiciden büyük alkış topladı. Kültür merkezini tamamen dolduran Kartallı tiyatroseverler, oyunun sonunda sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.
“Kaliteli tiyatronun gücünü hep birlikte yaşadık”
Geceye Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen katılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, oyunun sonunda oyunculara teşekkür plaketi takdim etti. Şahin, “Bugün burada, kaliteli tiyatronun gücünü bir kez daha hep birlikte yaşadık” diyerek sözlerine şöyle devam etti;“Sanatın her dalı toplumları birleştiren, insanları buluşturan en güzel köprülerdir. Bugün burada, kaliteli tiyatronun gücünü bir kez daha hep birlikte yaşadık. Kartal Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz değer her zaman en üst seviyede olacak. Hem güldüren hem düşündüren bu muhteşem oyun için başta yönetmen Necmi Yapıcı olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum. Kültür sanat etkinliklerimiz aralıksız devam edecek ve Kartallı sanatseverleri güzel eserlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.


CHP PENDİK MUHTAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
BEYNİN TEMİZLİK DENGESİ BOZULURSA ÖĞRENME DE ETKİLENİYOR
ÇALIK: VİCDANIMIN KABUL ETMEDİĞİ HİÇBİR BELGENİN ALTINA İMZA ATMADIM
İSTANBUL’UN SORUNLARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE TAŞINDI
BAŞKAN ÇALIK SAVUNMASINI YAPTI
Dünya Su Günü ve Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
Kartal’da Tiyatro Rüzgârı: Hafta Boyunca Perdeler Kapanmıyor!
TOPAL AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Merhum Hüseyin Güler Vefatının İkinci Yılında Mezarı Başında Anıldı
KAĞITHANE’DE SİYASİLER BU BAYRAMDA DA BAŞKAN ÖZTEKİN’İN EV SAHİPLİĞİNDE BULUŞTU
İYİ PARTİ KARTAL’DA BAYRAMLAŞMA
ÖMER İÇMELİ’NİN ACI GÜNÜ
CHP PENDİK PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI
Pendik’te Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleşti
RAMAZAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ RİNG SEFERİ
Ramazan Dayanışma, Paylaşma ve Komşuluk Bağlarının Güçlendiği Bir Ay
Başkan Gökhan Yüksel’den Ramazan Bayramı Mesajı
TUZLA’DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
3. GELENEKSEL ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER KONUŞTU
Kartal Belediyesi’nden Afet Farkındalığı Çalışması
Ramazan Destekleri Tamamlandı
Kartal Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde Lokma ve Kandil Simidi İkramı
Merhum Meclis Üyesi Umut Daştan, Mezarı Başında Anıldı
Kartal’da 18 Mart’ta Çanakkale Şehitleri 111. Yılında Saygıyla Anıldı
PENDİK’TE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
CHP PENDİK SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
BEYLİKDÜZÜ HAYIRLI İFTAR SOFRASI 11’İNCİ KEZ KURULDU
Kartal Belediyesi’nden İbadethanelerde Kapsamlı Temizlik ve Bakım Çalışması
Gazeteciler Aile Ortamında İftarda Bir Araya Geldi
Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi Kartal’da Açıldı
Yükleniyor



