-
BIST 100
16054,87%-1,43
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,72% -0,41
-
GRAM ALTIN
7229,96% 0,34
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA SPOR VE EĞLENCE DOLU BİR YAZ
Şişli Belediyesi, yaz tatilini çocuklar için hem eğlenceli hem öğretici etkinliklerle renklendirmeye devam ediyor.
6-14 yaş arası çocukların fiziksel gelişimini desteklemek, sosyal becerilerini artırmak ve yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak üzere başlatılan Yaz Spor Okulu ile Fulya Yüzme Havuzu, dopdolu içerikleriyle dikkat çekiyor.
Şişli’de çocuklara yönelik olarak gerçekleşen Yaz Spor Okulu’nda, futboldan basketbola, güreşten tekvandoya, jimnastikten voleybola kadar birçok branşta eğitim veriliyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen derslerle çocukların hem fiziksel hem de ruhsal gelişimlerine katkı sağlanıyor.
Program kapsamında Yaz Okulu’nda dersler pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Gün boyu süren aktivitelerle çocuklar disiplinli bir spor eğitimi alırken eğlenceli vakit geçirme imkânı buluyor.
Tüm etkinlikler, Şişli’nin modern spor alanlarından biri olan Yayla Spor Kompleksi’nde gerçekleştiriliyor. Güvenli ve hijyenik ortamıyla dikkat çeken tesis, yaz boyunca çocukların sporla dolu bir tatil geçirmelerine ev sahipliği yapacak.
GELECEĞİN MİLLİ SPORCULARI YETİŞİYOR
Şişli Belediyesi, Yaz Spor Okulu projesiyle çocuklara spor yapma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra geleceğin sporcularını da yetiştirmeyi hedefliyor. Ücretsiz olarak sunulan bu proje sayesinde her çocuk spora erişim imkânına sahip oluyor.
FULYA YÜZME HAVUZU’NDA YAZ DÖNEMİ HEYECANI
Öte yandan Fulya Yüzme Havuzunda da çocuklara, özel gereksinimli bireylere ve yetişkinlere yönelik yaz dönemi yüzme eğitimleri 23 Haziran’dan bu yana aralıksız sürüyor.
PENDİK’TE MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI
Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
Yükleniyor



